Írd be a keresett szót!

Ágytakaró

Nem szereted a vetetlen ágy szomorú látványát?

Hiába vettél szép ágyneműt, mégis rendetlen az egész napközben? Itt egy alvósállat, ott egy kispárna, sehogy sem lesz belőle szemet gyönyörködtető látvány?

Jó lenne varázsütésre megszüntetni a kupit, ugye?

Van egy jó hírem, megoldásom neked: designer ágytakaró!

Jótékonyan eltakarja az ágyneműt, a szobának rendezett külsőt ad, sőt mi több: segítségével teljesen újjávarázsolhatod a gyerekszobát anélkül, hogy drága bútorra költenél.

Ki ne szeretné kislánya ízlését formálni, szépérzékét fejleszteni? A mesefigurás párnák és takarók, bögrék és ruhák ideje meglehetősen hamar lejár, a gyermekek kedvence hetente más. De azok a designer textilek, amelyek a Nanka Design polcain megtalálhatók, állandó szépségek, válassz akár a pasztell árnyalatokból, akár a színpompás, egzotikus mintákból.

A kínálatomban szereplő gyönyörű designer textilek egymást kiegészítve kellemes harmóniát árasztanak. A textiltervezők munkájának hála, ugyanaz a szín több mintában is felfedezhető, így aztán csak jóízlés kell, hogy rátaláljunk az összeillő párosításokra.

Miből készül a Nanka Design ágytakaró?

A takarók 100% pamut designer textilekből és pamutvászonból készülnek, vatelinnel béleltek.

A designer textileket személyesen választom ki a Coatscrafts kizárólagos magyarországi forgalmazójának kínálatából, ellenőrizhető forrásból származnak.

Minden textilt forró vízzel kezelek varrás előtt, így garantáltan tartósak, színtartóak: 30 fokon bátran moshatod őket, és az ezredik mosás után is ugyanolyan gyönyörűek lesznek.

A Nanka Design ágytakaróra nem kerülnek mesehősök, rajzfilmfigurák, vagy olyan elemek, amik kimehetnek a divatból: egyszerű, otthonos, romantikus stílusa örök.

A Nanka Design ágytakarók

  • designer textil előlappal, pamutvászon hátoldallal készülnek, közöttük 100 g-os vatelin biztosítja a meleget, tartást.
  • többféle méretben varrom őket
  • mosógépben 30 fokon moshatók, így nem kell a tisztítással vesződnöd
  • nemcsak eltakarja az ágyneműt, de szépíti is a szobát

 

Válassz egy takarót a kínálatból, vagy írj e-mailt nekem a teljesen egyedi takaróért!