Írd be a keresett szót!

Szabadulj meg az ablak alatt bekúszó hidegtől!

Csökkentsd a fűtésszámlát és tedd hangulatosabbá otthonod trendi huzatfogó párnákkal!

MEGNÉZEM A KÉSZ PÁRNÁKAT!

Egyedi rendelésem van

Mi az a huzatfogó párna?

Egy párna, ami megfogja a huzatot – egykoron csak ennyit jelentett. Színe, formája, megjelenése másodlagos volt, ezért a huzatfogó párnák sokszor csúnyák és rossz tapintásúak voltak.

De ez már a múlt!

A huzatfogó párna ma már ugyanolyan fontos lakásdekor, mint a függönyök, vagy a díszpárnák. Nagy gonddal és szeretettel készítem őket, hogy otthonod ékei legyenek. Minden hangulathoz találsz megfelelőt: van trendi és nosztalgikus, modern és vintage, minimál és maximál, gyerekes és felnőttes, hogy a lakás minden helyiségébe megtaláld azt, ami Pont Oda Illik.
 • Melegebbé teszi a lakásodat
 • Csökkenti a fűtésszámlát
 • Kuckósabbá varázsolja az otthont
 • Minden párna egyedi, kézzel készült, igazi dizájner darab!

A huzatfogó párna nem csupán funkcionális kellék, hanem valóban igényes, prémium minőségű lakásdekoráció is.

„Megérkeztek a cúgfogók, igazán gyönyörűek, köszönjük szépen!” – Évi

KÉREK EGY DESIGNPÁRNÁT!

Egyedi rendelésem van

Képzeld el, hogy kint farkasordító hideg van, bent a lakásban viszont kellemesen melegítenek a radiátorok. Oda is kucorodsz egy jó könyvvel az egyikhez, kényelmesen elhelyezkedsz a fotelben, és éppen belemerülnél a fantázia birodalmába, amikor hirtelen azt érzed, hogy hűvös szellő csiklandozza a tarkódat. Először még csak kellemetlen. Pár perc múlva beleborzongsz. Nem sokkal később pedig érzed, ahogy lassan az egész testedet átjárja a hideg.

Bizony, ha nem tökéletes a nyílászáróid szigetelése, könnyen előfordulhat, hogy a kinti fagy alattomban bekúszik az ablakok, ajtók alatt. Sőt, a pénztárcádba is beleeszi magát, hiszen egyúttal a benti meleg kifelé szökik, és te szorgalmasan fűtöd az utcát.

Hogyan kerülheted ezt el?

Két megoldás van:

 1. Teljeskörű nyílászáró csere (+ szigetelés, fűtéskorszerűsítés, stb.)
 2. Huzatfogó párna.

Míg az első megoldás milliókba kerül és hatalmas felfordulással jár, a második jóval kedvezőbb árú, és még a lakásodat is hangulatosabbá teszi. Persze hosszú távon az elsőre is szükség lenne, de nem mindenkinek van rá lehetősége – albérletben vagy társasházban ezek a dolgok sokszor nem rajtad múlnak.

Megérkeztek a párnák, nagyon szépek, biztosan szeretni fogom őket! 🙂

Azért is örülök neki, mert – összehasonlítva egyéb kínálattal – amellett, hogy esztétikailag tetszik (ami fontos), praktikussági szempontokból is meg vagyok elégedve: strapabíró anyag, megfelelő átmérő és személyreszabott hossz. Szóval nem csak szép, hanem kimondottan jó is arra, amire van.

Köszönettel:
Kati (Budapest)

MEGRENDELEM!

Egyedi rendelésem van

Miből készül a huzatfogó párna?

 • A párnák külseje prémium minőségű lakástextilből készül, mely cipzárral nyitható-zárható, egy mozdulattal eltávolítható, és mosógépben, 40 fokon mosható.
 • A belső párna pamutvászonból van, strapabíró és ellenálló.
 • A töltelék antiallergén szilikonizált poliészter golyó, ami hosszantartó és kiváló hőszigetelő: a hideget kint, a meleget pedig bent tartja, így nyílászárócsere nélkül is érezetően melegebb lesz az otthonodban. És közben a fűtésszámlád is csökken!
 • Többféle színben és méretben készülnek – akár teljesen egyedi párnát is rendelhetsz!

Design-párna a téli depresszió ellen

Te is utálod a hideget? A nyálkás, nyirkos időt, a korai sötétedést, az állandó szürkeséget? Ezek a design-párnák szó szerint és átvitt értelemben is melegséget visznek otthonodba, elűzve a téli rossz hangulatot. Az őszi-téli időszakban különösen fontos, hogy sok szép textíliával dekoráld a lakásodat, használj színes függönyöket, puha plédeket – és persze rengeteg díszpárnát a lakás minden pontján!

A párnákhoz huzatot több különböző minta közül választhatsz. Igazi, hangulatos lakásdekoráció, ami otthonossá, kuckóssá teszi az adott helyiséget – akkor is jól mutat az ablakban, ha a nyílászáród egyébként tökéletesen szigetel:) A párnát hangolhatjuk a kanapéd díszpárnáihoz, a nappali falához, a függönyhöz, vagy akár az ágytakaróhoz is – hogy a lakásodban teljes harmónia várjon, amikor egy fárasztó nap után belépsz az otthon melegébe.

A párnát mindig személyesen neked készítem: válaszd ki a mintát, mérd le az ablakot, és írd meg, hogy mekkora párnára van szükséged!

A párnák árai:

 • 100 cm alatt: 7.300 Ft
 • 101-110 cm: 8.000 Ft
 • 111-120 cm: 8.700 Ft
 • 121-130 cm: 9.300 Ft
 • 131-140 cm: 10.000 Ft

Mai napon megérkezett a csomag. Köszönöm szépen, nagyon meg vagyok vele elégedve! 🙂

Gondolkozom rajta, hogy a két ablakba is csináltatok, csak egyelőre nem tudom, hova raknám onnan a virágokat… 😕

Üdvözlettel:
Nikolett

Bármilyen színt, bármilyen méretben elkészítek neked, hogy színük és puhaságuk segítsen elűzni a tél hidegét az otthonodból.

Vegyél egy design huzatfogó párnát és őrizd meg az otthon melegét!

Egyedi rendeléshez kérd a megrendelőlapot:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet