Írd be a keresett szót!

Láda a sarokban

Láda a sarokban

Láda a sarokban

Mindenképp szerettünk volna egy kis olvasókuckót kialakítani Linda szobájában, annyira tetszik. Annak ellenére szerettük volna, hogy tudtuk: olvasni úgyis az ágyára heveredve fog.:) A láda is szóba került a tervezés legelején. Egy alkotni szerető kislánynak rengeteg holmija van, amitől nem tud megválni – egy láda pedig a legjobb elnyelőhely (most arra nem térek ki, hogy hány perc múlva van rendetlenség egy ilyen láda birtokbavétele után).

Tehát láda, olvasás, innen indultunk ki, és lett az, hogy az ágya végébe éppen befért (micsoda mázli!) egy olyan láda, aminek levehető a teteje teljes mértékben. Jó nagy hely van benne, ráadásul a sarok nehéz kihasználhatóságát is megoldottuk vele.

Mivel úgy gondoltuk, hogy szivacsot teszünk rá, gomb nem kerülhetett a ládafedélre. Így azonban elég nehézkes volt a ládafedelet felemelni. Linda ötlete volt, hogy varrjak fület a szivacs huzatára, amivel majd fel lehet emelni. Nagyon megörültem az ötletnek, de mire megvalósításra került, megváltoztattam.:)

Úgy varrtam meg a huzatot a szivacsra, hogy két oldalán egy-egy masnival lehessen rákötni a ládafedélre, a masnit megfogva pedig felemelhető a fedél. Voilá!

20161206_125447

20161206_125607

20161206_125643

Alakulunk, alakulunk, majd jelentkezem még a többi szobarészlettel.