Írd be a keresett szót!

Rólam

Simon Zsanett Anna vagyok, a Nanka Design megálmodója, tervezője, különleges tündérpárnák, egyedi takarók, falvédők, kiegészítők alkotója. Neked varrom termékeimet, ha:

– tetszik neked a virágos-pasztell enteriőr
– folyton álmodozol
– szereted a designer textilek különleges mintáit
– értékeled a kézzel varrt portékákat.

A Nanka Design a szeretettel készített portékák varázsbirodalma. Lépj be, nézz körül, fogadd olyan szeretettel a bemutatott termékeket, amilyennel én készítettem őket, s ahogy én dolgozom velük – mindennapjaid megszépítéséért és a kellemes otthoni környezetért. Ne feledd: itt minden, amit látsz, kézzel és szívvel készült, a futószalagot hírből sem ismerik a textilek. Amit a webshopban látsz, az késztermék, de igény szerint megvarrom neked más színből, más méretben, más formában is – csak írj egy e-mailt és megbeszéljük!

 

Miért a Nanka Design?

header_top_background

  • Mert minden itt található termék egyedi, kézzel készített portéka, ami hírből sem ismeri a futószalagot.
  • Mert amit itt látsz, az mind szívvel-lélekkel és nagy odafigyeléssel készült, ezért különösen tartós.
  • Mert a webshopban található késztermékek mellett szívesen elkészítem saját elképzeléseid alapján megálmodott lakáskiegészítődet is.
  • Mert a takarók puhák, a falvédők távol tartják a tél hidegét, a párnák pedig olyan szépek, hogy akár a tündérek is elfogadnák.
  • Mert a hercegnős és verdás design helyett valóban ízléses designer termékeket találsz nálam, ami 2-5-10 év múlva sem lesz „ciki” a gyerekszobában – vagy a lakás más pontjain.
  • Mert beavatott anyagokkal dolgozom – ami nem azt jelenti, hogy elárulom nekik a titkaimat, hanem azt, hogy forró vizes kezelésen esnek át, így a későbbiekben is jól tűrik a mosást, vasalást.
  • Mert az a célom, hogy legközelebb is nálam vásárolj – így mindent megteszek azért, hogy elégedett legyél a termékeimmel!

Kattints ide és nézz körül a boltocskámban!