Írd be a keresett szót!

Hengerpárna

Szeretsz egy lusta vasárnap délutánon elnyúlni az ágyon, vagy a kanapén egy jó könyvvel?
Szoktál összebújni családoddal, hogy együtt nézzetek meg egy filmet, vagy egy mesét?
Szereted otthonodat szép és igényes dolgokkal díszíteni?

A hengerpárnák olyan pihe-puha jóságok, amik hű társaid lesznek, ha leheveredsz, ha olvasol, álmodozol, filmezel, vagy társasozol: felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kényelmes támaszt biztosítanak, jó rájuk feküdni, jó átölelni őket.

Minden hengerpárna más és más, de vannak dolgok, amikben mind egyformák: mind kiváló minőségű, designer textilekből készülnek, szépek, ízlésesek és tartósak. Minden hengerpárna kényelmes, ráadásul bármennyi nyomorgatás, rajtafekvés után is visszanyerik eredeti hengerformájukat, így egy párnát hosszú évekig használhatsz majd.

A hengerpárna azonban több egyszerű vánkosnál: kézzel varrt, különleges, designer textilekből készült gyönyörűség, amelyek között nincs két egyforma. Bármelyik hengerpárnát is választod, egészen biztos lehetsz benne, hogy pontosan ugyanilyen nincs még egy a világon!

A hengerpárnák között többféle stílust is megtalálsz: van virágos a romantikus lelkületűeknek, játékos az (örök) gyerekeknek, elegáns hengerpárna azoknak, akik szeretik, ha a stílusuk visszaköszön otthonukban, sötétebb színű azoknak, akik a markánsabb dekorációra szavaznak…

Minden hengerpárna
 • különleges designer textilekből, kézzel varrt, egyedi darab
 • antiallergén: a belső párna fehér pamutvászonba varrt szilikonizált poliésztergolyókból áll
 • huzata designer textilből készült, ami cipzárral záródó, könnyen levehető, mosógépben 40 fokon mosható
 • eredetileg 40×15 cm méretben készül
 • mosógépben mosható, így nem kell attól tartanod, hogy elpiszkolódik, vagy szagos lesz

Jelenleg 7 különböző színből és mintából választhatsz, de ha valami másra vágysz, ami jobban illik az otthonodhoz, csak írj egy e-mailt és teljesen egyedi hengerpárnát varrok neked!

Miből készül a hengerpárna?

A hengerpárnák 100% pamut designer textilekből és pamutvászonból készülnek, antiallergén szilikonizált poliésztergolyókkal béleltek.
A designer textileket személyesen választom ki a Coatscrafts kizárólagos magyarországi forgalmazójának kínálatából. A hengerpárnák textiljeit nem kezelték semmilyen, egészségre ártalmas anyaggal, biztonságosak és strapabíróak.

A hengerpárnák mérete 45×15 centiméter.
Minden textilt beavattam varrás előtt, így garantáltan tartósak, színtartóak: 40 fokon bátran moshatod őket, és az ezredik mosás után is ugyanolyan gyönyörűek lesznek.

Ezek a hengerpárnák akár évtizedekig is kiszolgálják a családodat: gyermekeid ezen fekszenek a kanapén, amikor mesét néznek, tinédzserkorukban ezt ölelik, miközben szerelmes számokat énekelnek (szigorú titoktartásban, amikor nem látod, szóval ezt soha nem fogod megtudni;)). Ezt teszed a fejed alá, amikor egy szombat éjszaka félálomban várod, hogy hazaérjenek a randevúról, és ezt adod majd nekik útravalóul, amikor elköltöznek, hogy vigyenek valami emléket a szülői házból.

A hengerpárnákat úgy készítem, hogy kiállják az idő próbáját: nem csak szuper-tartósak, de a mintákat is nagy gondossággal válogatom össze, hogy soha ne menjenek ki a divatból.

 • A designer hengerpárnaszett tartalma:
 1. Párnabelső
 2. Huzat
 • A designer hengerpárna mérete: 45×15 cm
 • A designer hengerpárna anyaga: 100% pamut
 • 40 fokon mosható
 • Gőzölés nélkül, alacsony hőfokon vasalható
 • Minden textilt illatos, forró vízben beavattam varrás előtt, így garantáltan megtartja színét.