Írd be a keresett szót!

Javítóműhely

Javítóműhely

Javítóműhely

Hogy néha milyen vacakságokba belefut az ember, azt nem is kell leírni, elég, ha megmutatom ezt a képet:

20160910_152331

Egy hét iskola után így néz ki a lányom vadiúj tornazsákja. Azért nem varrtam neki zsákot, mert úgy gondoltam, hogy egy olyan zsák jobban használható, ami ebből a nejlonféle anyagból készült, hiszen nem tapad bele a tornaruha, -póló, -zokni, mint a pamutzsákba.

Nem jött be. Egyszerűen szétmegy az anyag, borzalom. Ám mivel a mintája tetszett, az egyik oldalát megtartottam, csak a zöld helyett választottam másik anyagot. Nyers szín mellett döntöttem.

A sarkokat egyszerűen megoldottam ollóval :), levágtam. Rowan textilszalaggal helyettesítettem, tökéletesen ellátja a funkcióját.

20160910_152514

Kifűztem a madzagot, levágtam a csomóját, így mondjuk 4 centivel rövidebb lett, de ez  nem számottevő. A végét természetesen egy kis mécses lángjának melegével megpörköltem, a foszlást megelőzendő. Egy picit tűnődnöm kellett, hova is kell visszafűzni és milyen sorrendben, de sikerült.:)

20160910_161238

fotor0910

Most mondjam azt, hogy elégedett vagyok? Nem. Nem vagyok elégedett. Akkor lennék elégedett, ha a pénzemért normális minőséget kapnék! Legszívesebben mindig a Nanka Design-nál vásárolnék! 🙂