Írd be a keresett szót!

A Nanka Design huzatfogó párnája

A Nanka Design huzatfogó párnája

Akár a naptárra nézel, akár az ablakon ki, bizonyosságot nyer, hogy itt az ősz. Persze megvan ennek az évszaknak is a szépsége, csak jól fel kell öltözni, és ha nem fázunk, máris szívesen sétálunk a parkban, vagy az avar borította erdőben.

Mi a helyzet otthon? Az otthon melegében? Előkerülnek a plédek, takarók, koraesti hangulatfények. És biztosan jöhet egy új könyv is.:)

A huzatfogó párnát azért kezdtem el varrni a tavalyi évben, hogy megoldást adjak a huzatos ablak ellen. Olyan megoldást, ami szép, amit szívesen érintesz meg, ha ablakot nyitsz, amire jó ránézned, mert tetszik.

200309

Figyelek arra is, hogy „felhasználóbarát” legyen, nagyon könnyű a kezelése: a huzatot csak bedobod a mosógépbe hasonló színű ruhaneművel, kilógatod a szárítóra és visszateszed a párnára. Nem kell vasalni, mert szépen kisimul a belső párnán.

A tavalyihoz  képest változás, hogy jó hosszú cipzárt varrok bele, így a két végén legfeljebb 10-10 cm-es részbe kell behúzni a párnát, a többi részen egyszerűen átöleli a huzat, ahogy bezárod a cipzárral.

Mi van benne, mitől olyan meleg? Ez itt nem (moshatatlan és kellemetlen szagú) szivacshasáb és nem is apróra zúzott szivacs. Meleg és puha poliésztergolyókkal tömöm ki a párnát, ami így néz ki:

20161011_080301

A belső párna is mosható mosógépben, ha szükséges, mosás után fel kell rázni, formára igazítani és a levegőn megszárítani.

Jelenleg 5 féle mintából tudsz választani, de hamarosan érkezik két új minta, igazi téli, de nem karácsonyi hangulattal. Jó lesz!:)

Az alábbi képért hálás köszönet vásárlómnak!

untitled